Koszyk

Brak produktów w koszyku.

Keto placki kalafiorowe z pstrągiem

Placki z nowym obliczem! Przedstawiamy placki z cukinii na keto – kruche, pełne smaku i aromatu. Wykorzystując mąkę migdałową i dodatek tahini, uzyskujesz nie tylko niskowęglowodanowy przysmak, ale też głębię smaku, którą uwielbiają wszyscy miłośnicy zdrowego jedzenia. Wzbogacone o delikatny parmezan i chrupiące płatki migdałów, stają się kruchą przekąską idealną na każdą okazję. Na wierzchu delikatny, kremowy skyr dodaje świeżości i idealnie komponuje się z bazyliają tajską. Przygotuj się na prawdziwe święto smaków, które zadowoli nawet najbardziej wybredne podniebienia!

Ilość porcji:
3

Czas przygotowania:
35 minut

Kalorie:
500

Makro na jedną porcję:
Kalorie: 500 kcal
Tłuszcz: 35,2 g
Węglowodany: 16,1 g
Węglowodany netto: 11 g
Białko: 27,4 g


Keto placki kalafiorowe – przepis

Składniki:

  • ½ kalafiora
  • ½ szklanki tartego parmezanu
  • 1 jajko
  • 2-3 łyżki mąki migdałowej
  • 2 łyżki płatków migdałów
  • Kilka gałązek kopru
  • 2 łyżki kawioru
  • ½ wędzonego pstrąga
  • 1 łyżka MCT Oil Powder BeKeto
  • Sól
  • Olej

Sposób przygotowania:

  1. Kalafiora zetrzyj na tarce na drobnych oczkach.
  2. Dodaj do niego parmezan, mąkę oraz jajko.
  3. Płatki migdałów zgnieć w dłoni i skrusz. Dodaj do masy.
  4. Koper posiekaj drobno, wrzuć do reszty składników. Dodaj MCT Oil Powder BeKeto i posól odrobinę.
  5. Placki smaż na rozgrzanym oleju. Gotowe danie udekoruj kawałkami pstrąga oraz kawiorem.
placki kalafiorowe keto

Smacznego!

Poznaj nasze pozostałe keto przepisy!

Otrzymaj Produkt Gdy Tylko się pojawi! Zostaw adres e-mail poniżej i bądź na bieżąco.
TWÓJ KOSZYK